Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://hdl.handle.net/123456789/11306Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Клапчук, Володимир Михайлович | - |
| dc.contributor.author | Польова, Леся Василівна | - |
| dc.date.accessioned | 2021-12-02T07:14:59Z | - |
| dc.date.available | 2021-12-02T07:14:59Z | - |
| dc.date.issued | 2021-05 | - |
| dc.identifier.citation | Клапчук В.М., Польова Л.В. Виробнича й асистентська практика зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» (ОПП «Курортна справа») : Навчальний посібник. Івано-Франківськ : «Фоліант», 2021. 56 с. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/11306 | - |
| dc.publisher | Фоліант | uk_UA |
| dc.title | Виробнича й асистентська практика зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» (ОПП «Курортна справа») | uk_UA |
| dc.type | Book | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Навчальні матеріали (ФТ) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Виробнича й асистентська практика зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» (ОПП «Курортна справа»).pdf | 586.07 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.