Навчальні матеріали (ФТ) Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 81 до 100 з 229
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022Професійне спілкування польською мовою. Курортна справа : Освітньо-професійна програма та робочі програми навчальних дисциплін : Навчально-методичний посібник. Факультет туризму, Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника. Івано-Франківськ, 2022. С. 166–176.Польова, Леся Василівна
2022Безпека життєдіяльності і цивільний захист населення. Готельно-ресторанна справа: Силабуси: Навчально-методичний посібник / За заг. ред. проф. В.М. Клапчука / Факультет туризму, Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника. Івано-Франківськ, 2022. С. 171–174.Шикеринець, Василь Васильович
2022Документообіг в готельно-ресторанній справі. Готельно-ресторанна справа: Силабуси: Навчально-методичний посібник / За заг. ред. проф. В.М. Клапчука / Факультет туризму, Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника. Івано-Франківськ, 2022. С. 243–246.Чобанюк, Вікторія Василівна
2022Документоведення в готельно-ресторанній справі. Готельно-ресторанна справа: Силабуси: Навчально-методичний посібник / За заг. ред. проф. В.М. Клапчука / Факультет туризму, Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника. Івано-Франківськ, 2022. С. 225–229.Чобанюк, Вікторія Василівна
2022Гігієна та санітарія. Готельно-ресторанна справа: Силабуси: Навчально-методичний посібник / За заг. ред. проф. В.М. Клапчука / Факультет туризму, Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника. Івано-Франківськ, 2022. С. 175–179.Чобанюк, Вікторія Василівна
2022Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві. Готельно-ресторанна справа: Силабуси: Навчально-методичний посібник / За заг. ред. проф. В.М. Клапчука / Факультет туризму, Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника. Івано-Франківськ, 2022. С. 124–128.Румянцева, Ірина Богданівна
2022Товарознавство у готельно-ресторанному господарстві. Готельно-ресторанна справа: Силабуси: Навчально-методичний посібник / За заг. ред. проф. В.М. Клапчука / Факультет туризму, Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника. Івано-Франківськ, 2022. С. 84–93Румянцева, Ірина Богданівна
2022Стандартизація, сертифікація і метрологія. Готельно-ресторанна справа: Силабуси: Навчально-методичний посібник / За заг. ред. проф. В.М. Клапчука / Факультет туризму, Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника. Івано-Франківськ, 2022. С. 202–207.Румянцева, Ірина Богданівна
2022Обслуговування в барах. Готельно-ресторанна справа: Силабуси: Навчально-методичний посібник / За заг. ред. проф. В.М. Клапчука / Факультет туризму, Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника. Івано-Франківськ, 2022. С. 262–265.Румянцева, Ірина Богданівна
2022Діловодство. Готельно-ресторанна справа: Силабуси: Навчально-методичний посібник / За заг. ред. проф. В.М. Клапчука / Факультет туризму, Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника. Івано-Франківськ, 2022. С. 230–233.Румянцева, Ірина Богданівна
2022Барна справа. Готельно-ресторанна справа: Силабуси: Навчально-методичний посібник / За заг. ред. проф. В.М. Клапчука / Факультет туризму, Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника. Івано-Франківськ, 2022. С. 221–224.Румянцева, Ірина Богданівна
2022Світове готельне господарство Готельно-ресторанна справа : Силабуси : Навчально-методичний посібник / За заг. ред. проф. В.М. Клапчука / Факультет туризму, Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника. Івано-Франківськ, 2022. С. 67–70.Польова, Леся Василівна; Клапчук, Володимир Михайлович
2022Організація SРА у курортних готелях. Готельно-ресторанна справа : Силабуси : Навчально-методичний посібник. Факультет туризму, Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника. Івано-Франківськ, 2022. С. 179–184.Польова, Леся Василівна
2022Кухні народів світу. Готельно-ресторанна справа : Силабуси : Навчально-методичний посібник. Факультет туризму, Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника. Івано-Франківськ, 2022. С. 254–257Польова, Леся Василівна
2022Кулінарне мистецтво. Готельно-ресторанна справа : Силабуси : Навчально-методичний посібник. Факультет туризму, Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника. Івано-Франківськ, 2022. С. 250–254Польова, Леся Василівна
2022Етнічні кухні. Готельно-ресторанна справа : Силабуси : Навчально-методичний посібник. Факультет туризму, Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника. Івано-Франківськ, 2022. С. 247–250Польова, Леся Василівна
2022Готельний ринок світу. Курортна справа : Освітньо-професійна програма та робочі програми навчальних дисциплін : Навчально-методичний посібник. Факультет туризму, Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника. Івано-Франківськ, 2022. С. 58–64.Польова, Леся Василівна
2022Виставкові страви світу. Готельно-ресторанна справа : Силабуси : Навчально-методичний посібник. Факультет туризму, Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника. Івано-Франківськ, 2022. С. 179–184.Польова, Леся Василівна
2022Wellness-технології у відпочинкових закладах. Готельно-ресторанна справа : Силабуси : Навчально-методичний посібник. Факультет туризму, Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника. Івано-Франківськ, 2022. С. 184–189.Польова, Леся Василівна
2022Основи податкової політики в Україні / Готельно-ресторанна справа: Силабуси: Навчально-методичний посібник / За заг. ред. проф. В.М. Клапчука / Факультет туризму, Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника. Івано-Франківськ, 2022. С. 266 – 275.Новосьолов, Олександр Васильович
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 81 до 100 з 229