Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://hdl.handle.net/123456789/2308
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Баланюк, Іван Федорович | - |
dc.contributor.author | Гой, Наталія Василівна | - |
dc.contributor.author | Шеленко, Діана Іванівна | - |
dc.date.accessioned | 2020-03-26T10:50:58Z | - |
dc.date.available | 2020-03-26T10:50:58Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Баланюк І. Ф. Гой Н.В., Шеленко Д.І. Інноваційні підходи до удосконалення механізму управління підприємством з переробки сільськогосподарської продукції. Економіка та управління АПК. Зб. наук. праць, № 2 (137), 2017. Біла Церква. – С. 64-70. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/2308 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто та обґрунтовано необхідність впровадження інноваційних підходів до формування механізму оперативного управління на підприємствах з переробки сільськогосподарської продукції. Встановлено, що механізм оперативного управління доцільно розглядати як складну організаційну систему, яка є активним елементом управлінського процесу на підприємстві. На основі проведених досліджень узагальнено, що удосконалення управлінського механізму створює передумови для ефективного використання інноваційних інструментів. Визначено, що практичне застосування сформованого механізму потребує адаптації до умов та особливостей господарювання на підприємствах з переробки сільськогосподарської продукції. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Економіка та управління АПК. Зб. наук. праць, Біла Церква. | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | № 2 (137), 2017. С. 64-70.; | - |
dc.subject | інноваційні підходи, підприємство з переробки сільськогосподарської продукції, механізм оперативного управління, діяльність підприємства, процес управління. | uk_UA |
dc.title | Інноваційні підходи до удосконалення механізму управління підприємством з переробки сільськогосподарської продукції. | uk_UA |
dc.title.alternative | . Інноваційні підходи до удосконалення механізму управління підприємством з переробки сільськогосподарської продукції. | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті та тези (ЕФ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ecupapk_2017_2_10 Біла Церква.pdf | 558.7 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.