Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://hdl.handle.net/123456789/24137
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗамковий, Нікіта Олексійович-
dc.date.accessioned2025-12-15T17:59:13Z-
dc.date.available2025-12-15T17:59:13Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationЗамковий Н.О. Дослідження якості меленої кави різних брендів. Дипломна робота за спеціальністю 102 Хімія. Карп. нац. ун-т. ім. В. Стефаника. м. Івано-Франківськ, 2025. 55 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/24137-
dc.description.abstractДипломна робота є рукописом, присвяченим комплексному дослідженню якості меленої кави різних торговельних брендів. У роботі проаналізовано хімічний склад кави, її фізико-хімічні та органолептичні характеристики, а також розглянуто вплив основних компонентів кави на організм людини. Проведено органолептичну оцінку зразків кави з визначенням основних сенсорних показників. Досліджено загальні показники якості та фізико-хімічні характеристики відповідно до чинних нормативних вимог.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.subjectкаваuk_UA
dc.subjectробустаuk_UA
dc.subjectарабікаuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectхімічний складuk_UA
dc.subjectвизначенняuk_UA
dc.subjectорганолептична оцінкаuk_UA
dc.titleДослідження якості меленої кави різних брендівuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи студентів, магістрантів, аспірантів (ФПН)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zamkovyj_mykytyn.pdf2.33 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.