Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/123456789/3459Full metadata record
| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Котенко, Руслан Михайлович | - |
| dc.date.accessioned | 2020-04-01T09:08:05Z | - |
| dc.date.available | 2020-04-01T09:08:05Z | - |
| dc.date.issued | 2017 | - |
| dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/3459 | - |
| dc.title | Методичні рекомендації для виконання курсових робіт на спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» | uk_UA |
| Appears in Collections: | Статті та тези (ФТ) | |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Посібник_Методичні_рекомендації_курсова.pdf | 748.81 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.