Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://hdl.handle.net/123456789/5030Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Гой, Наталія Василівна | - |
| dc.date.accessioned | 2020-04-12T13:02:32Z | - |
| dc.date.available | 2020-04-12T13:02:32Z | - |
| dc.date.issued | 2014 | - |
| dc.identifier.citation | Гой, Н. В. Використання методу експертних оцінок Дельфі в оперативному управлінні м’ясопереробними підприємствами / Н. В. Гой // Розвиток національної економіки: методологія та практика : Матер. Міжнар. наук.-практ. конф., 15–16 квіт. 2014 р. – Івано-Франківськ, 2014. – С. 94–95 | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/5030 | - |
| dc.description.abstract | В умовах перехідної економіки актуальною залишається проблема аналізу найважливіших факторів впливу на процес оперативного управління виробництвом. Зокрема, доцільно проводити анкетне опитування управлінського персоналу м’ясопереробних підприємств з метою виявлення зовнішніх і внутрішніх чинників, які забезпечують результативність управлінських рішень. Використання тільки статистичних даних не дозволяє в повному обсязі оцінити поточну ринкову ситуацію для м’ясопереробного підприємства. | uk_UA |
| dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
| dc.subject | процес управління | uk_UA |
| dc.subject | підприємство з переробки сільськогосподарської продукції | uk_UA |
| dc.subject | методи експертних оцінок | uk_UA |
| dc.title | Використання методу експертних оцінок Дельфі в оперативному управлінні м’ясопереробними підприємствами | uk_UA |
| dc.type | Thesis | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Статті та тези (ІФК) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Гой_метод експертних оцінок.pdf | 394.8 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.