Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://hdl.handle.net/123456789/6144Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Мендела, Ірина Ярославівна | - |
| dc.date.accessioned | 2020-04-24T17:26:05Z | - |
| dc.date.available | 2020-04-24T17:26:05Z | - |
| dc.date.issued | 2017 | - |
| dc.identifier.citation | Мендела І.Я. Бізнес-планування в готельно-ресторанному господарстві: навчально-методичний посібник. Івано-Франківськ: Фоліант, 2017. 116 с. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/6144 | - |
| dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
| dc.publisher | Фоліант | uk_UA |
| dc.subject | бізнеспланування | uk_UA |
| dc.title | Бізнес-планування в готельно-ресторанному господарстві | uk_UA |
| dc.type | Book | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Навчальні матеріали (ФТ) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| книга_б_п.doc | 569.5 kB | Microsoft Word | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.