Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/123456789/20665Full metadata record
| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Кічак, Максим | - |
| dc.date.accessioned | 2024-10-18T06:34:49Z | - |
| dc.date.available | 2024-10-18T06:34:49Z | - |
| dc.date.issued | 2020 | - |
| dc.identifier.citation | Кічак М. УДОСКОНАЛЕННЯ ХАРЧУВАННЯ В ДЗСТ ЛОК «ВЕРХОВИНА» З ВИКОРИСТАННЯМ НЕТРАДИЦІЙНОЇ СИРОВИНИ ТА НОВІТНІХ ТЕХНОЛОГІЙ: дипломний магістерський проект. Івано-Франківськ, 2020. 102 с. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/20665 | - |
| dc.title | УДОСКОНАЛЕННЯ ХАРЧУВАННЯ В ДЗСТ ЛОК «ВЕРХОВИНА» З ВИКОРИСТАННЯМ НЕТРАДИЦІЙНОЇ СИРОВИНИ ТА НОВІТНІХ ТЕХНОЛОГІЙ | uk_UA |
| Appears in Collections: | Наукові роботи студентів, магістрантів, аспірантів (ФТ) | |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Кічак_Лояк.doc | 3.51 MB | Microsoft Word | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.