Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://hdl.handle.net/123456789/20665| Назва: | УДОСКОНАЛЕННЯ ХАРЧУВАННЯ В ДЗСТ ЛОК «ВЕРХОВИНА» З ВИКОРИСТАННЯМ НЕТРАДИЦІЙНОЇ СИРОВИНИ ТА НОВІТНІХ ТЕХНОЛОГІЙ |
| Автори: | Кічак, Максим |
| Дата публікації: | 2020 |
| Бібліографічний опис: | Кічак М. УДОСКОНАЛЕННЯ ХАРЧУВАННЯ В ДЗСТ ЛОК «ВЕРХОВИНА» З ВИКОРИСТАННЯМ НЕТРАДИЦІЙНОЇ СИРОВИНИ ТА НОВІТНІХ ТЕХНОЛОГІЙ: дипломний магістерський проект. Івано-Франківськ, 2020. 102 с. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/20665 |
| Розташовується у зібраннях: | Наукові роботи студентів, магістрантів, аспірантів (ФТ) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Кічак_Лояк.doc | 3.51 MB | Microsoft Word | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.