Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/23944
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКлапчук, Володимир Михайлович-
dc.contributor.authorМендела, Ірина Ярославівна-
dc.contributor.authorПольова, Леся Василівна-
dc.contributor.authorЗагнибіда, Раїса Павлівна-
dc.contributor.authorЛояк, Лілія Миколаївна-
dc.contributor.authorКотенко, Руслан Михайлович-
dc.contributor.authorНовосьолов, Олександр Васильович-
dc.contributor.authorМельник, Надія Вікторівна-
dc.date.accessioned2025-11-13T07:37:52Z-
dc.date.available2025-11-13T07:37:52Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationМетодичні рекомендації до написання дипломної роботи бакалавра для студентів спеціальності J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» / [Клапчук В.М., Мендела І.Я., Польова Л.В., Загнибіда Р.П., Котенко Р.М., Лояк Л.М., Мельник Н.В., Новосьолов О.В.]. Івано-Франківськ: Територія друку. 2025. 40 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/23944-
dc.publisherТериторія друкуuk_UA
dc.titleМетодичні рекомендації до написання дипломної роботи бакалавра для студентів спеціальності J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»uk_UA
dc.typeLearning Objectuk_UA
Appears in Collections:Навчальні матеріали (ФТ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичка_бакалавр_2025.pdf822.75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.