Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/123456789/23944Full metadata record
| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Клапчук, Володимир Михайлович | - |
| dc.contributor.author | Мендела, Ірина Ярославівна | - |
| dc.contributor.author | Польова, Леся Василівна | - |
| dc.contributor.author | Загнибіда, Раїса Павлівна | - |
| dc.contributor.author | Лояк, Лілія Миколаївна | - |
| dc.contributor.author | Котенко, Руслан Михайлович | - |
| dc.contributor.author | Новосьолов, Олександр Васильович | - |
| dc.contributor.author | Мельник, Надія Вікторівна | - |
| dc.date.accessioned | 2025-11-13T07:37:52Z | - |
| dc.date.available | 2025-11-13T07:37:52Z | - |
| dc.date.issued | 2025 | - |
| dc.identifier.citation | Методичні рекомендації до написання дипломної роботи бакалавра для студентів спеціальності J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» / [Клапчук В.М., Мендела І.Я., Польова Л.В., Загнибіда Р.П., Котенко Р.М., Лояк Л.М., Мельник Н.В., Новосьолов О.В.]. Івано-Франківськ: Територія друку. 2025. 40 с. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/23944 | - |
| dc.publisher | Територія друку | uk_UA |
| dc.title | Методичні рекомендації до написання дипломної роботи бакалавра для студентів спеціальності J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» | uk_UA |
| dc.type | Learning Object | uk_UA |
| Appears in Collections: | Навчальні матеріали (ФТ) | |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Методичка_бакалавр_2025.pdf | 822.75 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.