Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://hdl.handle.net/123456789/23944| Назва: | Методичні рекомендації до написання дипломної роботи бакалавра для студентів спеціальності J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» |
| Автори: | Клапчук, Володимир Михайлович Мендела, Ірина Ярославівна Польова, Леся Василівна Загнибіда, Раїса Павлівна Лояк, Лілія Миколаївна Котенко, Руслан Михайлович Новосьолов, Олександр Васильович Мельник, Надія Вікторівна |
| Дата публікації: | 2025 |
| Видавництво: | Територія друку |
| Бібліографічний опис: | Методичні рекомендації до написання дипломної роботи бакалавра для студентів спеціальності J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» / [Клапчук В.М., Мендела І.Я., Польова Л.В., Загнибіда Р.П., Котенко Р.М., Лояк Л.М., Мельник Н.В., Новосьолов О.В.]. Івано-Франківськ: Територія друку. 2025. 40 с. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/23944 |
| Розташовується у зібраннях: | Навчальні матеріали (ФТ) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Методичка_бакалавр_2025.pdf | 822.75 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.