Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://hdl.handle.net/123456789/23944
Назва: Методичні рекомендації до написання дипломної роботи бакалавра для студентів спеціальності J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»
Автори: Клапчук, Володимир Михайлович
Мендела, Ірина Ярославівна
Польова, Леся Василівна
Загнибіда, Раїса Павлівна
Лояк, Лілія Миколаївна
Котенко, Руслан Михайлович
Новосьолов, Олександр Васильович
Мельник, Надія Вікторівна
Дата публікації: 2025
Видавництво: Територія друку
Бібліографічний опис: Методичні рекомендації до написання дипломної роботи бакалавра для студентів спеціальності J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» / [Клапчук В.М., Мендела І.Я., Польова Л.В., Загнибіда Р.П., Котенко Р.М., Лояк Л.М., Мельник Н.В., Новосьолов О.В.]. Івано-Франківськ: Територія друку. 2025. 40 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/23944
Розташовується у зібраннях:Навчальні матеріали (ФТ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичка_бакалавр_2025.pdf822.75 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.