Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://hdl.handle.net/123456789/23945Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Клапчук, Володимир Михайлович | - |
| dc.contributor.author | Мендела, Ірина Ярославівна | - |
| dc.contributor.author | Польова, Леся Василівна | - |
| dc.date.accessioned | 2025-11-13T07:38:05Z | - |
| dc.date.available | 2025-11-13T07:38:05Z | - |
| dc.date.issued | 2025 | - |
| dc.identifier.citation | Клапчук В.М., Мендела І.Я., Польова Л.В. Методичні рекомендації до виконання дипломної роботи за другим (магістерським) рівнем вищої освіти спеціальності J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» (освітньо-професійна програма «Курортна справа»). Вид. 2-ге, перероб. і доп. Івано-Франківськ, 2025. 44 c. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/23945 | - |
| dc.title | Методичні рекомендації до виконання дипломної роботи за другим (магістерським) рівнем вищої освіти спеціальності J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» (освітньо-професійна програма «Курортна справа») | uk_UA |
| dc.type | Learning Object | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Навчальні матеріали (ФТ) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Методичка_МР_Магістри_2025.pdf | 984.24 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.