Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://hdl.handle.net/123456789/23945| Назва: | Методичні рекомендації до виконання дипломної роботи за другим (магістерським) рівнем вищої освіти спеціальності J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» (освітньо-професійна програма «Курортна справа») |
| Автори: | Клапчук, Володимир Михайлович Мендела, Ірина Ярославівна Польова, Леся Василівна |
| Дата публікації: | 2025 |
| Бібліографічний опис: | Клапчук В.М., Мендела І.Я., Польова Л.В. Методичні рекомендації до виконання дипломної роботи за другим (магістерським) рівнем вищої освіти спеціальності J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» (освітньо-професійна програма «Курортна справа»). Вид. 2-ге, перероб. і доп. Івано-Франківськ, 2025. 44 c. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/23945 |
| Розташовується у зібраннях: | Навчальні матеріали (ФТ) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Методичка_МР_Магістри_2025.pdf | 984.24 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.