Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/24137
Title: Дослідження якості меленої кави різних брендів
Authors: Замковий, Нікіта Олексійович
Keywords: кава
робуста
арабіка
якість
хімічний склад
визначення
органолептична оцінка
Issue Date: 2025
Citation: Замковий Н.О. Дослідження якості меленої кави різних брендів. Дипломна робота за спеціальністю 102 Хімія. Карп. нац. ун-т. ім. В. Стефаника. м. Івано-Франківськ, 2025. 55 с.
Abstract: Дипломна робота є рукописом, присвяченим комплексному дослідженню якості меленої кави різних торговельних брендів. У роботі проаналізовано хімічний склад кави, її фізико-хімічні та органолептичні характеристики, а також розглянуто вплив основних компонентів кави на організм людини. Проведено органолептичну оцінку зразків кави з визначенням основних сенсорних показників. Досліджено загальні показники якості та фізико-хімічні характеристики відповідно до чинних нормативних вимог.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/24137
Appears in Collections:Наукові роботи студентів, магістрантів, аспірантів (ФПН)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zamkovyj_mykytyn.pdf2.33 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.