Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/123456789/24137| Title: | Дослідження якості меленої кави різних брендів |
| Authors: | Замковий, Нікіта Олексійович |
| Keywords: | кава робуста арабіка якість хімічний склад визначення органолептична оцінка |
| Issue Date: | 2025 |
| Citation: | Замковий Н.О. Дослідження якості меленої кави різних брендів. Дипломна робота за спеціальністю 102 Хімія. Карп. нац. ун-т. ім. В. Стефаника. м. Івано-Франківськ, 2025. 55 с. |
| Abstract: | Дипломна робота є рукописом, присвяченим комплексному дослідженню якості меленої кави різних торговельних брендів. У роботі проаналізовано хімічний склад кави, її фізико-хімічні та органолептичні характеристики, а також розглянуто вплив основних компонентів кави на організм людини. Проведено органолептичну оцінку зразків кави з визначенням основних сенсорних показників. Досліджено загальні показники якості та фізико-хімічні характеристики відповідно до чинних нормативних вимог. |
| URI: | http://hdl.handle.net/123456789/24137 |
| Appears in Collections: | Наукові роботи студентів, магістрантів, аспірантів (ФПН) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| zamkovyj_mykytyn.pdf | 2.33 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.