Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/123456789/23944| Title: | Методичні рекомендації до написання дипломної роботи бакалавра для студентів спеціальності J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» |
| Authors: | Клапчук, Володимир Михайлович Мендела, Ірина Ярославівна Польова, Леся Василівна Загнибіда, Раїса Павлівна Лояк, Лілія Миколаївна Котенко, Руслан Михайлович Новосьолов, Олександр Васильович Мельник, Надія Вікторівна |
| Issue Date: | 2025 |
| Publisher: | Територія друку |
| Citation: | Методичні рекомендації до написання дипломної роботи бакалавра для студентів спеціальності J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» / [Клапчук В.М., Мендела І.Я., Польова Л.В., Загнибіда Р.П., Котенко Р.М., Лояк Л.М., Мельник Н.В., Новосьолов О.В.]. Івано-Франківськ: Територія друку. 2025. 40 с. |
| URI: | http://hdl.handle.net/123456789/23944 |
| Appears in Collections: | Навчальні матеріали (ФТ) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Методичка_бакалавр_2025.pdf | 822.75 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.