Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/123456789/23945| Title: | Методичні рекомендації до виконання дипломної роботи за другим (магістерським) рівнем вищої освіти спеціальності J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» (освітньо-професійна програма «Курортна справа») |
| Authors: | Клапчук, Володимир Михайлович Мендела, Ірина Ярославівна Польова, Леся Василівна |
| Issue Date: | 2025 |
| Citation: | Клапчук В.М., Мендела І.Я., Польова Л.В. Методичні рекомендації до виконання дипломної роботи за другим (магістерським) рівнем вищої освіти спеціальності J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» (освітньо-професійна програма «Курортна справа»). Вид. 2-ге, перероб. і доп. Івано-Франківськ, 2025. 44 c. |
| URI: | http://hdl.handle.net/123456789/23945 |
| Appears in Collections: | Навчальні матеріали (ФТ) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Методичка_МР_Магістри_2025.pdf | 984.24 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.