Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/23945
Title: Методичні рекомендації до виконання дипломної роботи за другим (магістерським) рівнем вищої освіти спеціальності J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» (освітньо-професійна програма «Курортна справа»)
Authors: Клапчук, Володимир Михайлович
Мендела, Ірина Ярославівна
Польова, Леся Василівна
Issue Date: 2025
Citation: Клапчук В.М., Мендела І.Я., Польова Л.В. Методичні рекомендації до виконання дипломної роботи за другим (магістерським) рівнем вищої освіти спеціальності J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» (освітньо-професійна програма «Курортна справа»). Вид. 2-ге, перероб. і доп. Івано-Франківськ, 2025. 44 c.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/23945
Appears in Collections:Навчальні матеріали (ФТ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичка_МР_Магістри_2025.pdf984.24 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.