Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/123456789/24125Full metadata record
| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Рега, Анна | - |
| dc.date.accessioned | 2025-12-15T17:10:25Z | - |
| dc.date.available | 2025-12-15T17:10:25Z | - |
| dc.date.issued | 2023 | - |
| dc.identifier.citation | Анна Рега. Вивчення хімічного складу і властивостей екстрактів натуральної кави. Дипломна робота на здобуття освітнього рівня бакалавра за спеціальністю 102 – Хімія. – Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника. – Івано-Франківськ, 2023. – 64 с. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/24125 | - |
| dc.description.abstract | Бакалаврська робота представляє собою рукопис, що містить результати досліджень процесів термообробки, ступенів обсмажування та екстракції натуральної кави з виділенням ароматичних речовин кави з водно-спиртових розчинів в апараті Сокслета, а також якісного і кількісного аналізу складу екстрактів. Наведено технологічні параметри термообробки-обсмажування, подрібнення та екстрагування кавових зерен кави сортів Арабіка та Робуста та їх блендів, для добування ароматів і смаків з кави методом парової дистиляції. Досліджено метод якісного та кількісного аналізу складу ароматичних речовин дистиляцією з водяною парою, етанолом та їх розчинів. | uk_UA |
| dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
| dc.subject | термообробка | uk_UA |
| dc.subject | екстракція | uk_UA |
| dc.subject | кава | uk_UA |
| dc.subject | кофеїн | uk_UA |
| dc.subject | теобромін | uk_UA |
| dc.title | Вивчення хімічного складу і властивостей екстрактів натуральної кави | uk_UA |
| dc.type | Other | uk_UA |
| Appears in Collections: | Наукові роботи студентів, магістрантів, аспірантів (ФПН) | |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| reha_kurta.pdf | 4.09 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.