Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/24125
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorРега, Анна-
dc.date.accessioned2025-12-15T17:10:25Z-
dc.date.available2025-12-15T17:10:25Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationАнна Рега. Вивчення хімічного складу і властивостей екстрактів натуральної кави. Дипломна робота на здобуття освітнього рівня бакалавра за спеціальністю 102 – Хімія. – Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника. – Івано-Франківськ, 2023. – 64 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/24125-
dc.description.abstractБакалаврська робота представляє собою рукопис, що містить результати досліджень процесів термообробки, ступенів обсмажування та екстракції натуральної кави з виділенням ароматичних речовин кави з водно-спиртових розчинів в апараті Сокслета, а також якісного і кількісного аналізу складу екстрактів. Наведено технологічні параметри термообробки-обсмажування, подрібнення та екстрагування кавових зерен кави сортів Арабіка та Робуста та їх блендів, для добування ароматів і смаків з кави методом парової дистиляції. Досліджено метод якісного та кількісного аналізу складу ароматичних речовин дистиляцією з водяною парою, етанолом та їх розчинів.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.subjectтермообробкаuk_UA
dc.subjectекстракціяuk_UA
dc.subjectкаваuk_UA
dc.subjectкофеїнuk_UA
dc.subjectтеобромінuk_UA
dc.titleВивчення хімічного складу і властивостей екстрактів натуральної кавиuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Наукові роботи студентів, магістрантів, аспірантів (ФПН)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
reha_kurta.pdf4.09 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.