Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://hdl.handle.net/123456789/24125| Назва: | Вивчення хімічного складу і властивостей екстрактів натуральної кави |
| Автори: | Рега, Анна |
| Ключові слова: | термообробка екстракція кава кофеїн теобромін |
| Дата публікації: | 2023 |
| Бібліографічний опис: | Анна Рега. Вивчення хімічного складу і властивостей екстрактів натуральної кави. Дипломна робота на здобуття освітнього рівня бакалавра за спеціальністю 102 – Хімія. – Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника. – Івано-Франківськ, 2023. – 64 с. |
| Короткий огляд (реферат): | Бакалаврська робота представляє собою рукопис, що містить результати досліджень процесів термообробки, ступенів обсмажування та екстракції натуральної кави з виділенням ароматичних речовин кави з водно-спиртових розчинів в апараті Сокслета, а також якісного і кількісного аналізу складу екстрактів. Наведено технологічні параметри термообробки-обсмажування, подрібнення та екстрагування кавових зерен кави сортів Арабіка та Робуста та їх блендів, для добування ароматів і смаків з кави методом парової дистиляції. Досліджено метод якісного та кількісного аналізу складу ароматичних речовин дистиляцією з водяною парою, етанолом та їх розчинів. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/24125 |
| Розташовується у зібраннях: | Наукові роботи студентів, магістрантів, аспірантів (ФПН) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| reha_kurta.pdf | 4.09 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.