Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/24138
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПерекицей, Ілона Андріївна-
dc.date.accessioned2025-12-15T17:59:19Z-
dc.date.available2025-12-15T17:59:19Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationПерекицей І. Порівняння якості прянощів різних брендів і куплених на ринку. Дипломна робота за спеціальністю 102 – “хімія”. – Прикарпатський національний університет ім. Василя Стефаника. – Івано-Франківськ, 2024. – 82 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/24138-
dc.description.abstractОб’єктом дослідження є прянощі різних виробників та придбані на ринку. Предмет дослідження – якість прянощів різних брендів і прянощів, куплених на ринку. Мета дослідження – здійснити порівняння якості прянощів різних брендів і куплених на ринку за допомогою органолептичного, гравіметричного, рефрактометричного та мікроскопічного методів.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.titleПорівняння якості прянощів різних брендів і куплених на ринкуuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Наукові роботи студентів, магістрантів, аспірантів (ФПН)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
perekytsej_mykytyn.pdf3.17 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.